LA-RE-JÓ KFT

Cégünk minősítései

ISO-2001 minősítés támogatása
ISO-2001 minősítés
Minősítő partnerünk

Ízelítő termékeinkből

Aktuális névnapok

RózsaMa   2020. november. 26, csütörtök,
Virág napja van.
Holnap Virgil napja lesz.

Ne feledkezzen meg szeretteiről, ismerőseiről!


Sátoraljaújhely időjárása

Ha kíváncsi a következő napok időjárására, kattintson a képre!

Sátoraljaújhely időjárásaA LA-RE-JÓ Kft Sátoraljaújhely Ipar út 8. szám alatti telephelyén megkezdte a BARABÁS TÉGLAKŐ ™ térburkoló és falazóelem értékesítését!

A Téglakő elem új, magyar fejlesztésű és gyártású termék, amely külső megjelenésében a patinás, „békebeli” bontott téglát idézi, fizikai tulajdonságaiban azonban lényegesen jobb, megbízhatóbb minőséget garantál. Esztétikai értéke mellett így rendkívül tartós, ellenálló és teherbíró, miközben az ára nagyon kedvező.

A Téglakő termék préselt eljárással készült, a kisméretű téglához hasonló méretű betonelemek, melyek anyagukban vasoxiddal színezettek. A színezés változatossága is a természetes anyagok sokféleségét, véletlenszerűségét idézi fel, és a gyártás során alkalmazott speciális antikoló eljárásnak köszönhetően minden darab egyedi formát kap. A méretpontos félkész Téglakő termék ugyanis, egy lassan forgó dobban egymást koptatják, így a felületük karcos, az éleik és sarkaik pedig töredezettek lesznek, és ennek eredménye a bontott téglához hasonló rusztikus, patinás külsejű végtermék. A Téglakő elem felhasználásával készített építmény tehát – legyen akár út-, vagy térburkolat, falburkolat, kerítéslábazat, utcabútor, vagy bármi egyéb – szemet gyönyörködtetően változatos elemekből áll össze, műszaki tulajdonságait tekintve viszont rendelkezik mindazokkal az előnyökkel, amelyek az ellenőrzött sorozatgyártásban készült anyagokból álló korszerű építményekre jellemzők.

Kiemelkedő fizikai tulajdonságai vannak, a kopásállósága közel háromszorosa, húzó-, hasítószilárdsága több mint másfélszerese az EU-szabványban előírtnak. Fagyállósága is jobb, mintegy két és félszerese a szabványban jelzett határértéknek.

Történeti hangulatú, műemléki jellegű környezetbe kiválóan illeszkedik, így belvárosi rehabilitációs, felújítási munkákban nagy szerepe lehet. Az idővel nem romlik az esztétikai megjelenése, „szépen öregszik”.Út- és térburkolatként alkalmazva a lecsöppenő üzemanyag nem károsítja, nem repedezik, nem gyűrődik (mint például az aszfalt), falburkolatként nem hajlamos a sókivirágzásra (mint például a kerámiatégla). A kisebb sérülések nem rontanak az esztétikai értékén, nem rövidítik az élettartamát, hiszen a karakterét éppen az antikolás során kapott csorbulások, karcolások adják meg.

A tégla homlokzatburkolatok alkalmazását a beruházók gyakran túlságosan drágának tartják, de a Téglakő építő elem lehetővé teszi, hogy a alkalmazásával a kerámiatégla-burkolatoshoz hasonló esztétikai értékű, de költségtakarékosabb homlokzatok nagyobb számban épüljenek.


BARABÁS TÉRKŐ ™ BARABÁS TÉRKŐ ™ BARABÁS TÉRKŐ ™
BARABÁS TÉRKŐ ™ BARABÁS TÉRKŐ ™ BARABÁS TÉRKŐ ™
BARABÁS TÉRKŐ ™ BARABÁS TÉRKŐ ™

A termék ára itt tekinthető meg!


Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7- 15.20
WWW.LAREJO.HU ©opyright minden jog fenntartva!